DOBROTA SE ISPLATI: NAKON ŠTO JE MUHAMED VRATIO PUN NOVČANIK NOVCA IZ MOSTARA ŽELE NAGRADITI

Visits: 994 Today: 2

Prije deset dana je na Facebooku postavljen oglas u kojem se traži vlasnik novčanika sa novcem i dokumentima.

“Pronađen novčanik na ime Amir Hodžić iz Zenice sa određenom količinom novca svim dokumentima pa ako neko zna momka ili bilo kako da se stupi u kontakt s njim bio bih vam zahvalan”, napisao je Muhammed Džafić.

Facebookom se brzo proširio post, a Hodžić je ubrzo i pronađen, te mu je dobri Muhammed vratio novčanik sa novcem.

Kompanija Nobel Corporation iz Mostara, dugogodišnji prijatelj Zenice i mnogih Zeničana, obavjestila nas je o svom neobičnom potezu, te zatražila pomoć u realizaciji svoje zamisli. Povod za reakciju iz Mostara je članak, kojeg smo jučer objavili o humanom i ljudskom potezu Muhameda Džafića, koji je pronašao i vratio novčanik sa novcem

-Nobel nagrađuje gospodina Muhameda Džafića, koji je pronašao i vratio novčanik, sa poklon vaučerom za smještaj sa noćenjem u Mostaru, u apartmanima Five Rivers, 250 m od Starog mosta. Poklon vrijedi za dvije osobe, a može se iskoristiti u narednih godinu dana. Nagradu dodjeljujemo jer se g. Džafić ponaša u skladu sa našim poslovnim i životnim opredjeljenjem. SVAKI DAN BUDI BOLJI NEGO JUČER! “olimo gospodina Džafića da se javi telefonski u redakciju da razmijenimo kontakte, kako bi mu direktno poslali elektronski vaučer, istakao je za Zenicablog vlasnik kompanije Boris Bošnjak. (kontakt za javljanje +387 (0)63 312-605).

Hvala našim mostarskim prijateljima na ovom lijepom činu, a one koji lično poznaju gospodina Džafića molimo da mu proslijede ovu informaciju.

crna-hronika