CIJENA SLAVE: RONALDO JE ODLUČIO POPITI ČAJ U JAVNOSTI, EVO ŠTO SE DOGODILO

Visits: 930 Today: 1

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Funchal, 5. veljače 1985.), poznatiji kao Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš, član je torinskog Juventusa.[1] Reprezentativac je i kapetan Portugala te dobitnik Zlatne lopte i FIFA-ine nagrade za nogometaša godine za 2008., 2013., 2014., 2016. i 2017. godinu.

Kao mladić počeo je u malom klubu Andorinha, gdje je igrao dvije godine da bi 1995. godine otišao u Nacional. Godine 1997. Ronaldo je stigao u redove portugalskog giganta Sportinga, da bi 2003. godine njegov talent primjetio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, tako da Ronaldo sa samo 18 godina odlazi na Otok u transferu vrijednom 12,24 milijuna funta. U narednoj sezoni osvojio je i svoj prvi trofej, FA kup, a s reprezentacijom Portugala nastupio je u finalu Europskog prvenstva 2004. godine. Na tom turniru je postigao i svoj prvi pogodak za izabranu vrstu.

Godine 2008. Ronaldo je s Manchester Unitedom osvojio Ligu prvaka te je proglašen igračem turnira iako je u finalu promašio jedanaesterac. Također je s 8 pogodaka bio najbolji strijelac ovog natjecanja. Iste godine je osvojio nagradu za FIFA-inog igrača godine. Johan Cruyff je izjavio da su George Best i Denis Law bili odlični igrači Manchester Uniteda, ali da je Ronaldo bolji od obadvojice.[2]

Osobni podatci
Puno ime Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Nadimak CR7
Rođen 5. veljače 1985.
Visina 186 cm

Međutim, postoji nešto što većina slavnih baš i nema, a to je vlastiti mir. Kako to izgleda pokazao je Ronaldo koji je odlučio otići popiti čaj u nekom šoping centru, a ni minutu nakon što je naručio počeli su ga oblijetati obožavatelji moleći ga za fotku. Njemu, naravno, nije previše smetalo s obzirom da je video zamišljen kao promocija novih CR slušalica i CR parfema.