Bivši najbolji bh. sportista nije mogao zadržati suze, učenici ga poslali na umru: “Bio im uzor!”

Visits: 690 Today: 1

Denis Muhović, nekadašnji prvak Evrope u karateu, koji je 2002. godine proglašen najboljim sportistom Bosne i Hercegovine, osnivač je i trener u Karate klubu Champion.

Muhović je za vikend doživio veliko iznenađenje, jer su mu njegovi učenici uplatili put na umru (odlazak u svete gradove muslimana, Meku i Medinu).

Trener nije mogao sakriti suze. Vijest je na Facebooku podijelio Samir Bostandžić.
“Čovjek koji je osnivač i trener u karate klubu Champion. Čovjek koji je kroz svoju trenersku karijeru napravio mnogo istinskih šampiona.

Nadaleko poznat i poštovan u karate svijetu. Svojim učenicima se maksimalno davao, gurao naprijed kada je najteže bilo, ulagao u njih pa ako hoćete i školovao ih. Bio im uzor u životu!

Danas su oni ostvareni ljudi sa osnovanim porodicama. Jako poštovani u društvu i najbolji su primjer ljudskih ličnosti.

U znak zahvalnosti i neizmjernog poštovanja prema svom treneru odlučili su da mu nešto prirede u znak zahvalnosti za sve što je uradio za njih.

Odabrali su baš ono najvrijednije, svog trenera poslali su na umru. Ostalo pogledajte u videu, uživajte. Jer, Karate Klub Champion je jedna velika porodica! Allaha molim da sve učesnike u ovoj predivnoj priči nagradi najljepšom nagradom”, napisao je u Samir Bostandžić.
https://www.facebook.com/samir.bostandzic.9/videos/617254183255385/?t=1

Izvor:Radiosarajevo.ba