(VIDEO) BOSANAC IZ NJEMAČKE POSLAO PORUKU: POŠTO JE BEĆIROVIĆ POBIJEDIO, VRAĆAM SE U BIH

Visits: 2200 Today: 2

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Nerves Sprečo koji je rođen iz Mravića kod Doboj Juga, a trenutno živi i radi u Njemačkoj tačnije u Stuttgartu. Ovaj 29-godišnjak već nekoliko godina radi kao keramičar te je poručio da se vraća za Bosnu i Hercegovinu kako bi otvorio firmu u svom rodnom mjestu. Sve zbog pobjede Denisa Bećirovića.

Video pogledajte OVDJE

“Dobrovečer svima ja se trenutno javljam iz Njemačke iz Stuttgarta da čestitam gospodinu Denisu Bećiroviću na ubjedljivoj pobjedi, na vodstvu i akobogda večeras kad se proglasi pobjeda doktora Denisa Bećirovića, ja već od utorka se odjavljujem iz Njemačke i krećem za našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.

Iz samo jednog razloga, za bolju budućnost Bosne i Hercegovine. Dosta nam je bilo ove politike. Novi režim nova politika dolazi na vlast i vjerujem da će nam svima biti bolje. Ja sam svoju građansku dužnost obavio prije neki dan, tako da akobogda uz našeg doktora Denisa Bećirovića očekujemo sve najbolje za Bosnu i Hercegovinu, da se bori za nas sviju, i da će svima biti bolje” – izjavio je Nerves Sprečo za portal Crna-Hronika.