“Prelijepe vijesti dolaze nam danas sa Uhuda!

Visits: 1205 Today: 1

MasAllah.🥰♥️♥️
“Prelijepe vijesti dolaze nam danas sa Uhuda!
Naša heroina i junakinja nana Fata sve Bošnjake selami sa Uhuda!
Nana Fata je dostojna Uhuda, jer je svoj Bedr i Uhud već imala u manjem bh. entitetu, junački se borila i izborila za svoju vjeru i svoju Domovinu, pa i kada su joj nudili ogromna sredstva i pare, da iznevjeri svoju vjeru, svoj patriotizam i svoje ideale, ona nije poklekla kao ni borci na Bedru i Uhudu.
Ako iko od nas ima pravo biti ponosan na sebe, na svoje bošnjaštvo i svoje junaštvo, onda je to ova nana i naša majka Fata, Allah joj padario Džennet sav od zlata!
Dođu do Uhuda i svetih mjesta i oni koji prodaju svoju vjeru i Domovinu, pa pokušavaju da speru svoju ljagu, poltronstvo i izdaju, a ja volim vidjeti našu heroinu – koja je svima pokazala kako treba biti odan vjeri, predan Domovini i imati karakter koji nije u stanju niko pogaziti i, gledajući našu heroinu, dugo gledam ovu sliku sa Uhuda i sugeriram da se ugledamo u ovu junakinju, koju je Allah počastio hadžom, nakon njene trijumfalne bedranske i uhudske pobjede u našoj Domovini – u manjem entitetu!
Neka joj Allah olakša obrede hadža i neka joj primi ibadete i neka je učini primjerom svima nama kako se čuva vjera, obraz, moral, dostojanstvo, čast i Domovina!” ♥️♥️♥️
Šefik Kurdić