OMER SE BORIO I POGINUO KAO VOJNIK AGRESORSKE VOJSKE SRBIJE, A ONI GA MRTVOG POPLJUVALI!

Visits: 352 Today: 2

Živio za srpsku vojsku…

Supruga Omera Mehića razočarana je izveštajem Vojne komisije o padu helikoptera u kojem je navedeno da je Omer imao alkohol u krvi i urinu. Ona kaže da njen suprug nikada nije pio i da je živio za srpsku vojsku.

“Da je moj Omer stvarno bio pijan, kao što kažu, zašto to nisu saopštili drugi dan poslije tragedije, kada je završena obdukcija, nego poslije više od dvije nedelje. Zbog čega im je trebalo toliko vremena da kažu? Do juče je bio heroj, a danas ispade on krivac za smrt svih u helikopteru”, rekla je Omerova supruga Slavica.

Ona tvrdi da Omer nikada nije pio. “Tolike godine sam provela sa njim u braku, valjda poznajem svog muža. On je imao vojnički režim života, strogo je vodio računa i pazio šta jede, svaki dan je pešačio”.

Da je Omer znao kako će završiti njegova priča u zločinačkoj srbo – četničkoj vojsci vjerovatno ne bi za nju dao svoju mladost i život. Iako je on volio srpsku vojsku, on je za njih bio i ostao Omer iako ga oni samo na papiru smatraju herojem i ako su ga tapšali po ramenima jer je, kako oni kažu, donio najveću “životnu odluku”, a to je da ostane u JNA i izvršava agresorske zadatke, sve to su zalili blatom nakon njegove smrti i pokazali šta su od samog početka mislili o njemu.

bosniaksinfo Foto: ilustracija