Kosovska policija objavila kako izgleda kuća srpskog teroriste Milana Radoičića (VIDEO)

Visits: 457 Today: 2

Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao “akciju” u selu Banjska u kojem je stradalo četvero ljudi.

Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

Video pogledajte OVDJE

“Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, biće detaljno i do kraja istražen. Кosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru”, napisao je Svećlja na svom Facebook profilu.

“Čak i po slikama koje se mogu videti, očigledno je da ovo nije nikakav „borac za slobodu“ već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, rekao je Svećlja.

Video pogledajte OVDJE

saff.ba