FIKRETA KARIĆ HODŽIĆ PODIJELILA PRESLATKU FOTOGRAFIJU S KĆERKOM

Visits: 1897 Today: 3

Književnica, oboljela od celebralne paralize, Fikreta Karić Hodžić u braku je sa Ibrom Hodžićem, a nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja kada je na svijet stigla kćerka Medina.

Kada je objavila da je trudna, mnogi njeni prijatelji a i obožavaoci njenih djela su bili presretni, a sada s pratiteljima nerijetko dijeli simpatične fotografije.

Ovoga puta su Fikreta i njena kćerka Medina imale isti outfit, a neodoljiva fotografija prikupila je brojne komentare oduševljenih pratitelja.

Najljepše je u maminom zagrljaju. Mi volimo da oblačimo iste boje, napisala je mlada mama.

Fikreta, rođena u Doboju s adresom u Gračanici uvijek je isticala kako je njeno glavno oružje pisana riječ, te da joj kolica nikada nisu bila prepreka. U međuvremenu, upoznala je i kako ona kaže “ljubav svog života”, muškaraca koji joj je prema njenim riječima od prvog dana upoznavanja dao do znanja da je on onaj pravi.

Fikreta, rođena u Doboju s adresom u Gračanici uvijek je isticala kako je njeno glavno oružje pisana riječ, te da joj kolica nikada nisu bila prepreka. U međuvremenu, upoznala je i kako ona kaže “ljubav svog života”, muškaraca koji joj je prema njenim riječima od prvog dana upoznavanja dao do znanja da je on onaj pravi.“Upoznali smo se sasvim slučajno preko Facebooka, mada slučajnost zaista ne postoji, prije bih rekla da je to zapravo odgovor na moju dovu. Posljednjih deset godina zbog prijatelja u Kalesiji imala želju da tamo živim i eto Allah je rekao: “budi”, poslavši mi mog Ibru, piše Avaz.