ZARAĐIVAT ĆE VIŠE OD SLAVNIH BORACA: HASBULLA POTPISAO UGOVOR SA UFC-OM

Visits: 1327 Today: 1

Internet senzacija Hasbulla Magometov potpisao je petogodišnji ugovor s UFC-om, prenijeli su mediji bliski borilačkim sportovima.

Ovaj 19-godišnjak, koji pati od patuljastog rasta, prije nekoliko godina postao je hit na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati više od 3,2 miliona ljudi, a već godinama prisutan je na spektaklima u organizaciji UFC-a.

O potpisu ugovora s ovom organizacijom priča se već dugo, a sada je došao i taj trenutak. Hasbulla je potpisao petogodišnji ugovor i imat će poseban zadatak.

Hasbulla se neće boriti, već u njegovom ugovoru uključeno je prisustvo na UFC-ovim eventima i nastupi između borbi. Ipak, zarađivat će veći novac od brojnih slavnih boraca.

  • Hasbulla je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om. Zasad su u planu odlasci na evente i medijske aktivnosti – rekao je Igor Lazorin, ugledni novinar koji prati isključivo borilačke sportove.


Lazorin nije želio otkriti detalje ugovora, ali je poručio da će Hasbulla zaraditi veći novac od brojnih svjetski poznatih boraca.

hayat.ba