VRATIMO ALIJI OSMIJEH NA LICE: ZA OPERACIJU U TURSKOJ POTREBNO SKUPITI 65.000 EURA

Visits: 717 Today: 2

Lijepe priče su rijetkost u javnosti, a mi donosimo dio lijepe priče koju ako se uključimo potpunom možemo učiniti svi mi.

Alija i Ifkica su ponosni roditelji tri kćerke, što je rezultat dugogodišnjeg skladnog braka.

Zbog lijepe životne priče ispunjene životom u gradu u kojem žive niste mogli nikada čuti nešto lose, samo najljepše stvari.

Kome nisu pomogli, sigurno nisu ni odmogli.

Nažalost, svi mi izloženi smo svakodnevnim i brojnim iskušenjima koja nas nekada slome, ili se čini da je rješenje iznad naših mogućnosti.

DANAS JE U NJIHOVOM DOMU TUGA

Jedno takvo iskušenje danas je upravo pred Alijom i njegovom Ifkicom. Naime, Alija je imao operaciju srca, u početku je to se činilo kao rutinsko liječenje od nekoliko mjeseci a zatim se stanje naglo pogoršavalo.

Alijina jedina nada jeste liječenje u Turskoj gdje će večeras biti prebačen, uz njega bi trebala otputovati i njegova najveća životna podrška Ifka, nakon brojnih dobijenih bitki u životu i ovu žele zajedno trijumfovati.

Čini se kako je ova bitka mnogo teža od onih koje su do sada vodili, kako bi nastavili da ova lijepa priča živi a Alija i Ifkica kao autohtona bosanska porodica do kraja života žive skladno potrebno je da ih podržimo u okviru naših mogućnosti.

Moraju prikupiti 65.000 EURA hitno, s obzirom da je cifra vrlo ozbiljna i visoka, cifra koju će rijetko koja porodica na ovom vremenu moći obezbijediti svaki čitatelj ovog teksta individualno, Koliko može, u okviru svojih mogućnosti može pomoći na način da izvši uplatu na sljedeći račun (Alijine kćerke):

ZA UPLATE IZ BIH:

Samra Đulan

1613000102163462

Raiffesen Bank

ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA:

Samra Đulan

BA391612000105140345

SWIFT: RZZBABA2S

Raiffeisen Bank

crna-hronika