VELIKI OPREZ ZA DJEVOJKE: Evo zbog kojeg proizvoda ova djevojka je počela da gubi kosu, nokte, kožu i pamćenje!

Visits: 385 Today: 4

VELIKI OPREZ ZA DJEVOJKE: Evo zbog kojeg proizvoda ova djevojka je počela da gubi kosu, nokte, kožu i pamćenje!

nokte, kožu i pamćenje!

Mlada djevojka je imala jako užasno iskustvo zbog korištenja sasvim običnog proizvoda za žene. Pa i vi morate od sada gledati da ne napravite istu grešku kao ona. Ona je nakon svog napornog dana otišla na tuširanje, a posle toga su joj počeli otpadati noki, kosa. Ljekari su rekli da je to zbog toksičnog šoka, neobična bakterijska bolest koja je pronađena u TAMPONU.

Poslije kratkog vremena njoj je počela da otpada koža, a uspijela je da preživi jer su je stručnjaci stavili u stanje umjetne kome. Nakon 8 dana su je probudili, a ona se ničega nije sjećala. Zbog toga su stručnjaci upozorili sve žene i mlade djevojke da budu vrlo oprezne kada koriste tampone jer može biti opasno ako se ne koristi pravilno. A tamponi se moraju mjenjati maksmilano nakon 8 sati jer je krv topla i vlažan okoliš savšen je za unapređenje bakterija.

kreativan.info

Budi prvi i po-dijeli ovo sa prijateljima!

Pročitajte još:

Dova kojom se od Allaha traži zdravlje, zaštita od siromaštva i kaburske kazne
Pročitajte još: Prirodni lijekovi za gripu i prehladu

Pripravci protiv prehlade od namirnica koje već imate kod kuće
Bijeli luk: Jak prirodan antioksidant i antibiotik koji je u stanju otjerati skoro svaku bolest. Za najbolji efekt očistite i zdrobite dva režnja luka i potopite u malo vode. Napitak popijte brzo (ako ste jako bolesni, nećete ni primijetiti kakvog je okusa).

Topli napitci: Instinktivno ćemo posegnuti za čajem kada smo bolesni, znajući da topli napitak hrani imuni sistem, a varijacija biljaka u njemu može pomoći u borbi protiv infekcija. Ako vam se ne da kuhati čaj, u šalicu vode stavite žlicu meda i malo limunovog soka. Zalijte vrelom vodom i promiješajte. Količine se mogu povećati ili umanjiti po vlastitom ukusu.

Cimet: Odličan za smanjivanje šećera u krvi, odličan u borbi protiv virusa. Pomiješajte žlicu cimeta sa jednom žlicom meda i miješajte dok ne postane jednolična gusta masa. Dodajte malo tople vode i dobit ćete odličan čaj koji olakšava kašalj i snižava temperaturu.

Parenje lica: Od sastojaka koje imate u kuhinji u par minuta možete napraviti odličan pripravak za dubinsko čišćenje kože. Prokuhajte dvije šalice vode u velikoj posudi, maknite sa plamena i dodajte dvije čajne žličice timijana, ružmarina i origana. Pustite da poklopljeno odstoji pet minuta. Uzmite ručnik i stavite ga preko glave te nagnite lice iznad posude , udišite paru koliko dugo možete, ali ciljajte na 15 minuta. Na ovaj način oslobodit ćete dišne putove i ubiti viruse u plućima, bronhima i sinusima.

Hidratizacija i odmor: Ako vas trese groznica znači da se vaše tijelo bori protiv bolesti. Najbolja podrška koju mu možete dati je puno tekućine i više sati odmora.

Na prvi znak bolesti izbacite iz prehrane sve proizvode od brašna, šećer, mlijeko, sir i gazirana pića. Ova vrsta hrane narušava imunitete i oduzima organizmu snagu za borbu protiv virusa. Skuhajte si pileću juhu i pijte puno tekućine. Odmarajte!

A. Abrahamsberg

ordinacija.vecernji.hr