VELIKA SRAMOTA U BIH: OPLJAČKALI KUĆU RAHMETLI NANE HASIJE NA NJENU ČETRESNICU

Visits: 951 Today: 1

U mjestu Doboj kod Kaknja, sama je živjela jedna stara nana. Nana Hasija (rođ. Zaimović) Čičak.

Ona je na ahiret preselila 28.10.2022. godine u svojoj 83. godini života. Ponekad bi je posjetila porodica, sestra a najviše sestrična Šasema koja se navjiše brinula za nju.
Naime, nanu Hasiju su za života više puta opljačkali i pokrali a jednom je napadače susrela u svojoj kući te su je isprepadali.

To joj se u dvije godine desilo više puta i kako tvrdi porodica svaki put su isti to uradili a policija ih je uhvatila i utvrdili su ko su ali oni su to ponavljali više puta.

U međuvremenu nana Hasija je preselila na ahiret a kuća je ostala sama. Ponekad bi njena sestrična opet osjetila i obišla kuću da poradi. Šasema je danas na petak sa porodicom organizovala tevhid na četredeset dana za ovu nanu međutim šokirala se kada je stigla i vidjela da je kuća ponovo sva razvaljena – piše Kakanjinfo.

Zbog emocija danas nije mogla stati pred kamere da ispriča tešu sudbinu ove nane ali evo doživjela je i sama šok a nas je zamolila da sve to snimimo….

“I mrtvoj joj ne daju mira, pljačkali su je i krali dok je bila živa a evo danas su je opljačkali na četresnicu. Imala je dva Kur”ana i oba smo zatekli na podu, čak su i tapete odvalili i tražili novac.

Na sramotu da je, ni mrtvoj joj ne daju mira kroz suze priča njena sestrična”…

svjetlo-dunjaluka