Suprug je tražio razvod 5 dana nakon što mu je žena ostala paralizovana, a onda je uslijedio veliki preokret

Visits: 566 Today: 1

Suprug je tražio razvod 5 dana nakon što mu je žena ostala paralizovana, a onda je uslijedio veliki preokret

Nakon teškog moždanog udara koji ju je paralizirao od struka prema dolje u ožujku, 2015., Riona Kelly nije očekivala da će ikada više biti sretna.

Još uvijek ležeći u krevetu pet dana nakon moždanog udara, Rionin suprug, Richard, s kojim je provela 14 godina, zatražio je razvod nakon što je saznao da mu supruga nikada neće povratiti osjet u nogama.

„Nakon što je zatražio razvod ostala sam potpuno sama“, rekla je Riona.

Kada joj je rečeno da će joj trebati mjeseci, ako ne i godine, kako bi se oporavila, Riona priznaje da je bila spremna odustati od svega. „Znala sam da moram biti snažna zbog svoje djece“, rekla je. Bila je to jedina motivacija koju je imala za ozdravljenje.

„Prvi put kada sam izašla van u kolicima mislila sam da svi gledaju u mene; mrzila sam to i mrzila sam sebe“, rekla je. „Da sam mogla birati oduzela bih si život, nisam više željela živjeti.“

U siječnju 2016. godine, Riona je na Facebook-u objavila oglas u kojem je tražila osobnog trenera koji bi joj pomogao povratiti snagu, a njezini su joj prijatelji preporučili Keitha Masona.

Bivši igrač američkog nogometa pomogao je Fioni da ponovno prohoda te su ostali u kontaktu i nakon kraja njihovog ugovora što je dovelo do produbljenja njihove veze.Riona izjavljuje da je bila šokirana činjenicom da bi „predivan igrač američkog nogometa“ htio biti sa „invalidnom ženom“ kao što je ona.

No, Keaith je rekao da ga Riona inspirira. Ohrabruje ju svaki dan i razumije njezine bolove i pobjede.

„Zajedno smo već 11 mjeseci, djeca ga uistinu vole, a ja se napokon osjećam kao da živim život koji zaslužujem.“

Nakon moždanog udara, Riona izjavljuje da je osjećala kao da joj je život gotov. No gledajući na te događaje, bio je to samo početak njezinog života.

Ujedno je odradila dva maratona u svojim kolicima, koje sada koristi samo za prelaženje velikih udaljenosti.

„Gledajući u prošlost, moja je nesreća ujedno bila i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila.“

(em-zabavnik.com/moj.ba)