Samoća i suze majke:”Došao je težak vakat, teži i od crne zemlje!”

Visits: 3280 Today: 2

Ovo je jedna veoma tužna ispovjest majke koja je sve raztužila zbog nedostatka njene djece . Njene riječi oslikavaju život svake majke koja pati za djecom kad se rastaje sa njima.Trpila je majka svašta dok vas je hranila i odgajala, borila sam se za vašu sreću , svaku suzu, da mi nikada ne budete gladni, žedni, bolesni i bosi .Dok sam vas ljuljala na svojim rukama , moje suze su bile radosnice, svu svoju ljubav majka je vama podarila.Majka je radila , na leđima mnogi teret nosila, kroz život se za vas borila.Molila sam Boga samo za vaše zdravlje, da vas izvedem na pravi put i da vam pružim svu ljubav i pažnju…Eh, djeco moja draga…nevjerovatno kako su se brzo godine nizale, mislila sam da više neću imati suza.Vidim vrijeme je učinilo svoje, svi ste otišli svojim putem , a ja, ostala sama, da čuvam i gledam vaše slike, da pazim na vaše ognjište . Majka je danas kao i prije zadovoljna sa komad hljeba , nisu moje suze od bolesti i gladi krenule , već od samoće i tuge.Moje su vas oči željne , moje ruke žele da vas grle. Plače majka i briše suze svoje dok doziva djecu da dođu jer ne može majka samoću da izdrži više….
saznajemo.xyz

”Kad si rekla da me voliš”: Iza jedne od najljepših balada krije se najtužnija ljubavna priča! Naime, Dino potiče iz siromašne porodice, a kao tinejdžer se zaljubio u bogatu devojku Amelu. Njeni roditelji su htjeli da se njihova ćerka zabavlja sa mladićem iz njenog staleža, pa joj nisu dali da se viđa s Dinom. Viđali su se krišom i većinu svoje petogodišnje veze proveli razdvojeni.
Tada je Dino, slomljen razdvojenošću i osjećanjima napisao mega hit ”Kad si rekla da me voliš”.Na kraju, Dino ju je oteo iz kuće i pobegli su zajedno, što je razbjesnilo Ameline roditelje, koji nisu htjeli više ni da čuju za nju, posebo kada su saznali da su se vjenčali.Ipak, shvatili su da ne mogu da uticati na ljubav dvoje mladih, pa su se pomirili i zavoljeli Dinu kao rođeno dijete.
http://sasvimslucajno.info