RODICA TRAGIČNO STRADALE SENIJE: KAKO DA TEBI DOLAZIM NA MEZAR, MOJA SENČI!?

Visits: 570 Today: 3

U saobraćajnoj nesreći nesreći koja se u petak oko 5:50 dogodila na autocesti A2 kod čvora Zaprešić u Hrvatskoj poginula je putnica iz automobila bh. oznaka, dok su tri osobe zbog ozljeda prebačene u zagrebačke bolnice, izvijestila je policija.

Kako smo već pisali, u nesreći je život izgubila Senija Goralija, učenica srednje Tehničke škole “Kemal Kapetanović” iz Kaknja.

Od Senije se emotivnom porukom oprostila i njena rodica Šejla. Objavu prenosimo u cjelosti.

“Naše djetinjstvo je bilo najljepše. Bila si dijete za poželjeti. Svakom si pomagalaa samo si sebe uvijek stavljala na zadnje mjesto. Sjećaš se onih tanjurića u kojim smo kuhale doručak, ručak, večeru, sjećaš se naših nestašluka, sjećaš se krave koja nas je prepala na raskrsnici pa smo bježale. Kome da se ja više povjerim kada tebe nema kome? Malena moja curice bila ti je želja postati vojnik, ali svoje želje nisi mogla ispuniti. Da dolazim tebi na mezar kako moja Senči? Kako će bez tebe tvoja Šejla, kako moja dušo medena. Živjeti bez i jednog daha, bez tebe moja senči moja.” – stoji u Šejlinoj objavi uz fotografiju iz djetinjstva.

crna-hronika