PROČITAJTE KAKVU PORUKU JE SELMA DOBILA NA TUZLANSKOM PARKINGU: “POMISLILA SAM DA JE LETAK”

Visits: 612 Today: 1

Neobična situacija dogodila se na tuzlanskom parkingu ispred robne kuće Omega, a ovu dirljivu priču podijelila je sa nama Tuzlanska Selma.

Nakon što je primjetila neobičnu poruku na svom automobilu, odlučila je sve podijeliti na društvenim mrežama.
“Molim da se objavi u grupi, u nadi da će poruka doći do nepoznatog prijatelja 😊
Sinoć, na parkingu iza RK Omega neko nam je ostavio poklon ispod brisača. Kako sam s djecom bila u žurbi, nisam odmah pogledala o čemu se radi, pretpostavljajući da je promotivni letak.

Tek na semaforu smo vidjele da se radi o poruci pisanoj rukom. Malo je reći da smo oduševljene. Žao nam je što nismo odmah vidjele, možda nas je taj mlađahni prijatelj gledao iz prikrajka. Sudeći po rukopisu pretpostavljam da se radi o mladom insanu. Dragi prijatelju, želimo da ti se zahvalimo od srca, i da ti poručimo da je tvoja misija ispunjena. Poruke i slatkiši su stigli do pravih ljudi u pravom momentu. ❤ I ovo je Tuzla 😊

Ostavljena poruka glasi:
“Ovo je za tebe.

Ako ti danas niko nije kazao nešto lijepo, evo ja ću. Glavu gore i hrabro naprijed. Ne znam te kao ni ti mene ali želim ti da nađeš ljubav, uspjeh i sreću, jer sam siguran da toga vrijediš. Ako imaš težak period, nemoj da brineš proći će, samo nabaci osmijeh 🙂

Ne znam te kao ni ti mene. Ne znam jesi li muško ili žensko, starija ili mlađa, mršavija ili elegantnije popunjena, lopov ili akademik. Težak period, dan mjesec ili godina – ne brini se. Ti si heroj, izgurat ćeš sve. Živi život jer je samo jedan.

Uživaj i živi život. Ti si legenda. Tvoj prijatelj, volim te.

svjetlo-dunjaluka