Pročitajte: 9-godišnji dječak Rudy prihvatio je islam u Ujedinjenom Kraljevstvu

Visits: 1509 Today: 21

Jako nam je drago dok objavljujemo i pišemo o ovoj vijesti, jer je s islamskog gledišta vrlo dobra stvar što je naša religija dirnula toliko života i učinila ih lijepima. Uzmimo primjer ovog povijesnog obraćenja gdje je 9-godišnji dječak Rudy (raniji kršćanin) prihvatio islam neposredno nakon što je s nekim muslimanskim dobrovoljcima nahranio siromašne i siromašne ljude širom Ujedinjenog Kraljevstva.

Ovo je stvarno lijepo i sljedeća razina! Devetogodišnji Rudy prihvatio je islam s Qari Muhammadom Bilalom (Greengate Trust) čineći ga najmlađom osobom koja je s njim prihvatila islam.

Rudy i njegova majka svaki vikend hrane beskućnike s Qari Bilalom. Rudy je zaista želio postati musliman, postiti i moliti se – pa je Qari Bilal zatražio dozvolu od Rudyjeve majke. Lijepo je rekla da je sretna s bilo kojim odlukama koje donese njezin mladi sin i da će ga uvijek voljeti i podržavati.

Neka Allah počasti Qari Bilala, blagoslovi Rudyja i dopusti čitavoj ovoj zemlji da primi islam!

9-godišnji Rudy iz Velike Britanije želio je postati musliman nakon što je vrijeme provodio hraneći siromašne muslimanskim dobrovoljcima, a roditelji ga u potpunosti podržavaju.

Neka Allah blagoslovi tek vraćenog dječaka, neka Allah uputi i njegove roditelje na pravi put. Naš tim želi čestitati cijelom timu tih islamskih svećenika i tih dobrovoljaca na njihovim naporima koji su se dogodili u povijesti Ujedinjenog Kraljevstva, neka vas Allah sve zaštiti.

svjetlo-dunjaluka