Pokrećem akciju prikupljanja novca za našu sugrađanku Nerminu koja je u požaru u ponedjeljak naveče ostala bez kćerke Amine (13)

Visits: 3865 Today: 2

Bismillah ❤
“Ko će Allahu drage volje zajam dati da bi mu ga On mnogustruko vratio, a uz to i nagradu plemenitu dobio?”
مَنْ ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌيَوْمَ تَرَى الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ يَسْعَىٰ نُورُهُمْ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ بُشْرَاكُمُ الْيَوْمَ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا
Pokrećem akciju prikupljanja novca za našu sugrađanku Nerminu koja je u požaru u ponedjeljak naveče ostala bez kćerke Amine (13), Allahovom voljom i određenjem je preselila na drugi svijet, Amina je bila dijete sa posebnim potrebama.
Nermina je izgubila krov nad glavom, o čemu će se tek voditi akcija prikupljanja novca, potrebnih materijala za obnovu i svega što je potrebno ali prioritet sada je novac koji danas, sutra i prekosutra možete predati lično meni ili uplatiti na moj račun u narednom periodu.
Nermina ima privremeni smjestaj kod dobrih ljudi koji su je ugostili i time bar malo olakšali ovo iskušenje u kojem je.
Potreban je novac kojim će se riješiti troškovi dženaze i platiti smještaj gdje će Nermina boraviti dok se ne pronađe dugoročno rješenje za nju i njenu drugu djevojčicu.
Nermina je samohrana majka koja se uvijek borila za svoju djecu, čistila je kuće i poslovne prostore za novac i time plaćala račune i hranila svoje djevojčice.
Lično je poznajem i ovu akciju pokrećem jer sam svjedok svega što je napisano.
Ako želite i možete pomoći uplatama u KM, moj broj računa je:
1995046001269491
Hana Hodžić
Živinice
Sparkassebank
Sa naznakom- za Nerminu
Molim Allaha da Nermini olakša ovo iskušenje i da je za njenu bol nagradi u Džennetu gdje će je inšallah uvesti njena Amina koju više ništa neće boljeti, koja će pričati i šetati sa svojom mamom.
Odazovite se ili bar dijelite objavu dalje da je vidi neko ko bi pomogao, Allah vas nagradio ❤

Hana M Hodžić