POGLEDAJTE KAKVE “ZAPISE” U BOSNI PLAĆAJU PO 2500 KM (VIDEO)

Visits: 2002 Today: 1

Poznati cazinski hafiz Fuad Abdullah Seferagić je na svom facebook profilu uživo objavio video snimak koji je do ovog trenutka pregledalo 115 000 ljudi, a na svojim facebook profilima je podijelilo i preko 1000 ljudi za manje od 24 sata.

Hafiz Seferagić se dvanaest godina se bavi liječenjem Kur’anom, učenjem šerijatske Rukje, te je u sinoćnjem videu javnosti pokazao sihr, koji je neka nana u Bosni i Hercegovini napravila nekom mladom paru, i naplatila 2 500 KM.

U snimku pokazuje punu kesu raznih zapisa, te ih otvara i objašnjava šta je u njima zapisano, te objašnjava čega se to trebaju paziti oni koji pomoć traže kod učača Rukje.

Hafiz Fuad Abdullah Seferagić je rođen 25. januara 1970. godine u Cazinu. Godine 1990. završio je Gazi Husrev begovu medresu u Sarajevu, dok 2003. položio je hifz Kur’ana pred hadži hafizom Halidom Hadžimulićem r.a.. Već godinama jedan od najpoznatijih bosanskih karija Kur’ana i kantautor (tekstopisac i izvođač) ilahija i kasida u BiH. Može se slobodno reći da je poslije dr. Džemaludina Latića napisao najviše ilahija na bosanskom jeziku. Snimio je sedam albuma, dok je u pripremi album kompletanog Kur’ana. Preveo dvije knjige sa njemačkog na bosanski jezik.

Pogledajte i video OVDJE,

Izvor: (Fuad Abdullah Seferagic)