OGLASILA SE MAJKA POVRIJEĐENE DJEVOJČICE: “MUSTAFA U PRIPITOM STANJU U MUBAREK MJESECU UDARIO SARU.

Visits: 1984 Today: 1

u Pruscu se sinoć desila saobraćajna nesreća te kukavički čin vozača koji je upravljao vozilom.

Naime, djevojčica i njen brat su se vraćali iz džamije nakon teravije te je još uvijek nepoznati vozač automobilom naišao i udario djevojčicu koja je zadobila teške tjelesne povrede nakon čega je hitno prebačena na Klinički centar u Sarajevo.

Kako saznajemo, ovo je djevojčica koju je udario automobil. Njeno je ime Sara. Tu noć je sa svojom nanom bila u Handanaginoj džamiji u Pruscu piše Crna-Hronika

Brzom akcijom policijskih službenika kriminalističke policije Donji Vakuf i operativnim radom na terenu pronađeno je lice koje je upravljalo vozilom te skupa sa vozilom dovedeno u P.U. Donji Vakuf i privedeno nad kojim se vrši kriminalistička obrada kao i pregled spornog vozila.

Radi se o vozilu Audi A3 i vozaču inicijala M.K.

Oglasila se i majka povrijeđene djevojčice.

“Jučer je isto ovako slavila sa svojim drugarima u školi da bi na kraju jedno đubre od čovjeka ako se može nazvati čovjekom. Mustafa Kišija u pripitom stanju na ovim Mubarek danima udario autom na nju i koja se sada bori za svoj mali život, i ne osvrnuvši se pobjegao kao najveća kukavica na planeti.

Zaklinjem se Bogom dragim na ovim Mubarek danima da neće ostat na ovome samo da zna gonit ću ga sve dok ne istruhne, a dao Bog pa i oni svoje ovako gledali kao što ja gledam nju Allahu dragi usliši moje dove za njih. AMIN Yarabbi!” – napisala je majka povrijeđene djevojčice piše Crna-Hronika