NA POTEZU TUŽILAŠTVO BIH: GORICA DODIK NEGIRALA GENOCID U SREBRENICI

Visits: 557 Today: 1

Nakon što je državni parlamentarac i bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić javno kritizirao člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, salve kritika i uvreda na njegov račun uputila je Gorica Dodik.

„Ti i tvoja porodica koji ste pokrali milijarde od ovog naroda imate obraz da pitate druge za korupciju. Sram vas bilo. Prošla su vremena kad si ti stavljao Srbe na spiskove međunarodne zajednice a mnogima si odsjekao glavu“, poručio je Mektić Dodiku.

Ta je izjava razjarila Dodikovu kćerku koja je brutalno napala bivšeg ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića.

„Šta je mamlaze pokrala njegova porodica, šta je pokrao on, imaš li ijedan dokaz za te svoje laži?! Ti pričaš o obrazu i o nečijoj sramoti, prodana dušo, busaš se u prsa sa svojim učešem u ratu, a šuruješ sa najvećim koljačima srpskog naroda“, žestoko je uzvratila Gorica Dodik.

No, tu nije bio kraj rata na društvenim mrežama.Dodikova kćerka nešto kasnije sramno je negirala genocid u Srebrenici u odgovoru na uvrede jednog pratitelja na Twitteru, piše Slobodna Bosna.