MUHABET SA RAZOM: MLADA RAZIJA ODUŠEVILA SVOJOM PORUKOM SVIM ŽENAMA “KRALJICAMA”

Visits: 612 Today: 3

Nisam najpametnija, nisam čak ni pametna eto nisam! Ali znam samo jednu stvar da nikad neću dozvoliti nekome da mi vazi na temu “čojka” i sličnih stvari a tek tako ostavlja iza sebe sve …Na jednu ružnu riječ ona pakuje kofere i mamici ode! Nađe drugog …Šta će , reklo bi se pametna!

 

Moj je moto , moto starih nana : Sine trpi , nemereš na svaku i ti jezik pružati, muško je to nekad će vako nekad nako…Ali i do žene je puno … Mora tako , nejma rašta…
Ja sam taj tip žene , zadnji atom snage daću da sačuvam brak ako treba , porodicu …Ja sam tip žene koja će da trpi ..Dok ne klonem i tijelom i duhom..Pa hajr ako ne ide , ne ide… Svako sebi!
Ali da mi priča neko kako na svaku viku i dreku čojka treba mijenjati za novog , ma daj molim te! Da su naše mame, nane tako mijenjale pola bi nas Bog zna kakvih bilo sada … NE , NE KAŽEM DA TRPITE ZLOSTAVLJANJE FIZIČKO ILI PSIHIČKO, ALI NE MOŽETE ZLOSTAVLJANJEM SMATRATI SVAKU RUŽNU RIJEČ KOJA DOĐE OD VAŠEG MUŽA…

Nešto je i huja ! Nešto ste i vi izazvale! Nešto je ni on sam ne zna šta! Ali sabur! Sabur je gorkog okusa,ali plodovi su mu slatki! To je tako! Mrzim priču o ŽENAMA KRALJICAMA biva sve smo mi kraljice, pa onda neke bukvalno shvate da su kraljice i jarane neš na kraj s njima…Ni čojk, ni porodica ni čitava MJESNA ZAJENDICA 😀 !

 

Jer dostu ona je kraljica, izvini molim te! Treba da joj tepih crveni prostireš i do ćenife kad ide! Ma manite me žene bolan interneta, instagrama, romantike iz serija itd..ŽIVOT JE MNOGO OKRUTNIJI , REALA KAD VAS PUKNE DREČITE IZ SVEG GLASA JER VAM NEKAKO NAGLO KRUNA TA KRALJEVSKA SPADNE!
Ako postoji kraljica na dunjaluku onda je to svaka žena iz generacija naših nana, i naših majki…Mi smo samo žene savremenog doba , uhavećene u kavez šejtanov gdje nam se sve prikazuje onakvim kako nije! I gdje je svaka kraljica ni ona sama ne zna čega ! Jel i trun fina kraljica, ima gu.. kraljica, ima noge kraljica, ima ruke kraljica,ima oči kraljica, ima momka bildera kraljica, ima jezik ko lopata kraljica sine ta zna reći , ima bibi kraljica, ima poso kraljica …SVE IMA ALI KARAKTERA NEMA !Al de ona je kraljica!
Samo što nikako naći kralja , bar nekog koji će takve kraljice trpiti čitav život …
Dobro mi došle na muhabet gdje činjenice tresu i najumišljenije! 😀

Razija Razo