Moram stati u odbranu ovog čovjeka jer vidim da ga svi napadaju!

Moram stati u odbranu ovog čovjeka jer vidim da ga svi napadaju!
Kako od jeftinih portala koji pišu objave na principu “copy-paste”, tako i oni koji nisu u svom životu ništa pročitali osim okamenjenih vukova u osnovnoj školi.
Ovo što je gospodin Pezić napisao nije uopšte takva površna izjava kao što vi to površno tumačite, jer vjerovatno ne možete dalje ni dosegnuti zahvaljujuci svojim mozgovima koji ništa ne obrađuju osim zadruge i zvijezde granda.
Vjerujem da Pezic nije mislio da se žena treba zatvoriti u kuću i držati kao zatvorenik, koji će samo rađati djecu, nego je mislio kako su ženi nametnute tolike obaveze u današnjem svijetu da uopšte više ne stiže da bude majka, a da to šta više nije ni poželjno u ovom modernom svijetu.
Nametnuto je da moderna žena treba da bude uspješna, posvećena karijeri, kako ne bi slučajno “zavisila” od svog muža.
Jer danas žene moraju da budu neovisne,
jake, uspješne, a ako se nađe vremena za porodicu nakon što se uspije u poslovnom svijetu, dobro i jeste, ali je to sasvim sporedna neobavezna stvar!
Prije nego što počnete sa komentarima pljuvanja, smatram da se žene trebaju obrazovati, učiti, raditi, ali takođe nije sramota postati majka, domaćica, i brinuti se o svojoj porodici piše Sabit Iztarcina Novi Profil