KAPIDŽIĆ: BOJANE I SRĐANE, NEVENKA I IVANA, ISTINA IZLAZI IZ SRCA, A LAŽ IZ NOVČANIKA.

Visits: 690 Today: 1

Odgovor Bojanu, Srđani, Nevenki i Ivanu poslao je član SDA stranke Faruk Kapidžić

U ratu su dolazili plačenici sa raznih strana, kao na safari, ispale granatu ili metak iz snajpera i već u ponedeljak su na svom radnom mjestu tamo daleko, daleko od rata. Nisu sa sobom nosili ni minobacač, ni granate, ni snajpere. Oruđe i oružje ih je čekalo ovdje, dobro ukopano i obezbjeđeno oko BH gradova.

U miru plaćenici sa raznih strana i raznih profesija opet dolaze ovdje, ispale gnusne laži, gađaju nas zahtjevima da dokazujemo pobijene i prebrojavamo ubijene. Pri tome nas dodatno ponižavaju nuđenjem novčane nagrade. Minobacači i snajperi su postali snishodljivi mediji isto tako dobro ukopani i finansijski obezbjeđeni.

U ratu su nas htjeli mrtve. U miru nas žele umrtvljene.

Bojane i Srđane, Nevenka i Ivana kao i svi ostali, istina je jedna i uvijek je gratis. Ne može biti plaćena. Ako je plaćena, plaćena je da bi bila promijenjena onako kako želi onaj koji plaća.
Istina izlazi iz srca, a laž iz novčanika.

Zato ćemo se mi svi, koji vjeruju u zajednički život svih normalnih građana bez obzira na nacionalnost, vjeru, jezik, boju kože, izboriti za zajednički a ravnopravan život koji nama svima pripada, a današnje plačenike za razliku od ratnih pobijediti ćemo olovkom – napisao je Faruk Kapidžić.

Podržao ga je i bivši direktor Hitne pomoći u Sarajevu, Adem Zalihić.

RAZVALI IM FARUK KOPLETNU ARHITEKTURU SPINOVANJA I LAŽI!
Istina izlazi iz srca, a laž iz novčanika!
Faruk Kapidžić dia

crna-hronika