JESMO LI USPAVANI ILI NAS USPAVLJUJU POLAKO

Visits: 311 Today: 2

Već određeni period na mjesu VD-a na TVSA nalazi se tzv. Kristina Ljevak koja je period agresije provela na prostoru koji je stvaran na krvi i životima, na logorima i masovnim grobnicama Bošnjaka, tzv. republici srpskoj.

Dakle, tzv. VD tvsa prije nekoliko dana UKINULA JE BH DNEVNIK koji je proizvod uposlenika TVSA kuće koji je oko sebe okupljao preko 25 televizija sa prostora BiH i Sandžaka i koji je bio MAKSIMALNO informativan na teme agresije i genocida, te Dnevnik koji nije davao pardona zločincima niti je imao bilo kakve vidove kočnica kada je u pitanju AGRESIJA I GENOD, kada su u pitanju ŽRTVE I LOGORI. BH Dnevnik je bio eureka informativnog proizvoda u medijskom prostoru koji je svakako postao aksimalno reduciran kada su u pitanju teme agresije i genocida.
Bh Dnevnik, dao je maksimalan prostor historijatu BiH i dao je maksimalan prostor istini, prošlosti i pravednosti, što očigledno nije bilo drago onima koji su iz VLADE KANTONA SARAJEVO postavili Kristinu Ljevak za tzv. VD-a TVSA.

Ovo je udar na i ono malo medija koji daju prostor istinitoj historiji i govoru o agresiji i genocidu.Pored Harisa Dučića, pored Suada Karamustafića, pored Elvira Resića i mnogih drugih stručnih i konkretnih imena koji su u ovoj televiziji proveli godine, koji su osvježenje za istinu i historiju kada je prošlost Bosne u pitanju, na mjesto VD-a postavlja se ŠTETOČINA koja u startu ukida jedan od najboljih proizvoda ove kuće. Iza ovog proizvoda stoje maksimalno osviještena lica, lica iskrena i direktna i konkretna, stručna i inteligentna, i ponovo nam se dešava da takvi nemaju mjesta.

Ovim putem pozivamo JAVNOST na prostoru KANTONA SARAJEVO da reaguje na ovako podao potez Vlade Kantona Sarajevo i onih koji direktno stoje iza odluke da se ova štetočina sa dva lica postavi na mjesto VD-a na TVSA.

TVSA je jedini medijski prostor u kojem se bez mucanja izgovara AGRESIJA I GENOCID i prostor na koji do sada niko nije mogao uticati jer su uposlenici u svom nijetu i poslu bili iskreni.

Pozivamo vas da podijelite ovaj post kako bi se javnost upoznala sa ŠTETOČINOM za koju su genocidna tvorevina (tzv. rs) i zločinačka tvorevina (tzv. hzhb) DRŽAVE, a s druge strane ista ta štetočina šteti ugladu TVSA i gasi BH DNEVNIK jer joj očigledno smeta TEMATIKA koja je otvorena i smeta BH predznak u samom Dnevniku!

BH Dnevnik je Dnevnik koji je povezivao Tuzlanski, Unskosanski i Sarajevski Kanton s najviše historijskih i dnevno političkih informacija bez ikakvih političkih i stranačkih pozadina.

ŠALJI DALJE, MAGARAC KO VRATI!

Nihad Aličković
AntiDayton pokret