Hrabri dječak spasio četvero braće i sestara iz požara koji je izbio u kući

Visits: 221 Today: 1

Roditelji Brodyja Simsa mogu biti vrlo ponosni jer je njihov sin nedavno spasio četvero braće i sestara kada je izbio požar u kući i uništio svu njihovu imovinu!

Brody je prvorođenče od petero djece u obitelji Sims. Živi sa svojom braćom, sestrama i roditeljima u Clarksvilleu, Tennessee. Većina ljudi shvaća da biti najstariji, osobito u velikoj obitelji, ima određene odgovornosti.

Brody (11) i njegovo četvero braće i sestara bili su sami kod kuće dok su njihovi roditelji obavljali brzi zadatak u blizini. Ubrzo nakon što su otišli, mama Kimberly primila je poziv od kćeri da se kuća zapalila. Roditelji su odmah požurili natrag kući, zatekavši vatrogasna vozila na licu mjesta i svo petero njihove djece kako sigurno čekaju vani! Međutim, prije toga je uslijedilo nekoliko zastrašujućih minuta!

Tijekom tih nekoliko minuta su se učenje i obuka koju je Brody primio isplatili! Kada je vidio da plamen u obiteljskoj kući postaje “svakom sekundom sve veći”, povikao je da svi izađu van. Dok je Brodyjeva sestra Sydney zvala pomoć, on je prošao pokraj požara kako bi izvukao svog 2-godišnjeg brata iz stražnje spavaće sobe i izveo ga van.

Brody je rekao: “Moja mama i tata su nam rekli, ako dođe do požara, da zgrabimo sve i pobjegnemo iz kuće i nazovemo 911.” Nadalje je izjavio: “Učinio sam ono što bi učinio svaki veliki brat.”

Donacije će ići za kupnju igračaka i odjeće za petero djece.

Brody je spasio svoje najmilije. Njegovi roditelji su jako ponosni na njega i zahvalni što nitko nije ozlijeđen u požaru. Ali doživjeli su veliki gubitak. Brodyjeva teta, Hannah Sims, osnovala je GoFundMe stranicu kako bi prikupila novac za obitelj.

Donacije će ići za kupnju igračaka i odjeće za petero djece.

usn1.net