EMOTIVNA OBJAVA FIKRETE KARIĆ-HODŽIĆ O JOŠ NEROĐENOJ BEBI: ČUJEM TE PRIJE NEGO SAM TI ČULA GLAS

Visits: 326 Today: 6

Bosanskohercegovačka književnica, oboljela od celebralne paralize, Fikreta Karić Hodžić prošle godine stupila je u bračne vode, a sada je sa suprugom u slatkom iščekivanju prvog djeteta.

Da joj trudnoća itekako prija dokaz su i objave kojima nerijetko obraduje pratitelje. Fikreta je podijelila emotivni status i otkrila koliko je sretna i radosna.

-Divna je ta ljubav, čujem te prije nego li sam ti čula glas, volim te najviše prije nego li sam te i vidjela bebo moja – napisala je bh. književnica, a prijatelji su je zasuli lavinom lijepih želja.Ova 30-godišnjakinja, rođena u Doboju s adresom u Gračanici uvijek je isticala kako je njeno glavno oružje pisana riječ, te da joj kolica nikada nisu bila prepreka. U međuvremenu, upoznala je i kako ona kaže “ljubav svog života”, muškaraca koji joj je prema njenim riječima od prvog dana upoznavanja dao do znanja da je on onaj pravi.“Upoznali smo se sasvim slučajno preko Facebooka, mada slučajnost zaista ne postoji, prije bih rekla da je to zapravo odgovor na moju dovu. Posljednjih deset godina zbog prijatelja u Kalesiji imala želju da tamo živim i eto Allah je rekao: “budi”, poslavši mi mog Ibru.

crna-hronika