Dodik prijeti Bosnjacima u GENOCIDNOM entitetu

Dodik prijeti Bosnjacima u GENOCIDNOM entitetu 🤔
Republika Srpska i Srbija su prirodno jedan prostor jedne države i jednog naroda. U tom prostoru i u tom narodu mogu da žive i drugi i drukčiji veoma slobodno i da se razvijaju isto kao i mi. Srbi su takvi.”
“Evo ovdje u Republici Srpskoj, evo dolazili smo ovdje, većina od vas možda su prvi put prolazili kroz ovo naselje Kozarac ispod Kozare, a koje je naseljeno Bošnjacima, koje je bilo djelimično oštećeno, danas vidite da je uređenije i da su bolja imanja i kuće.”
“Jest da imaju više džamija nego što su imali ranije, ali niko ne smeta njihovom zdravom i normalnom životu, ali to podrazumijeva lojalnost Republici Srpskoj”.
“Nikakva borba protiv Republike Srpske neće biti dozvoljena na prostoru Republike Srpske. Neka misli šta god hoće iz ovih mojih riječi, ali ja mislim da je prirodno pravo svake države, a ja živim u državi Republici Srpskoj da se brani svim raspoloživim sredstvima i mi ćemo istrajati u tome.
“Jer, da to ne činimo, onda ovi ovdje što su poginuli, oni što su poginuli 1914., i oni što su poginuli na Kosovu, njihovo umiranje bilo bi bez ikakvog smisla”, poručio je Dodik.
Kad vec spominje Kozarac,zasto ne kaze da su sve objekte 1992.devastirali a mnoge popalili i porusili prenosi Made in Bosnia