Vjerovali ili ne: Objavljivali apele za kupovinu prijeko potrebnog lijeka, pa prijavljeni za nedozvoljenu trgovinu istih

Vjerovali ili ne? Naša stranica je proteklih osam mjeseci radila pod sankcijama od strane društvene mreže, radi tuđih prijava, pišu administratori stranice Teretnjaci.ba. Objavu prenosimo u cjelosti, bez izmjena:

“Sve prijave su bile na naš račun za objave u kojima smo dijelili nečiju potrebu za određenim lijekom da bi se u konačnici stavljalo na teret trgovina istih.

Takođe, sve izgubljene ali i objavljene dokumente drugi su prijavljivali kao neovlašteno objavljivanje tuđih ličnih podataka iako smo sve cenzurisali.

Sankcije su znatno smanjene, obzirom da je tokom istih stranica radila na svega 30%!

Niste nam mogli pisati, niti vidjeti našu stranicu. Doseg naše stranice je velikim procentom smanjena. Kome mi smetamo i naša namjera da izgradimo zdravo, pozitivno i ujedinjeno društvo vozača?

Mi se nakon svega vraćamo još jači, ali bez određenih objava, jer smo stranicu jedva spasili brisanja! Toliko o ljudima koji nas prate, dobrim dijelom nas vole, ali svega mali postotak je onih koji nas ne podnose. Kroz rad ove stranice potencirao sam samo ujedinjenje i humanitarni rad na principu svi za jednog, jedan za sve!

Kako ste vi zadovolji našom stranicom?”, stoji u objavi.