Znate li da je do sada ub…ijeno preko 1500 djece u Gazi!

Znate li da je do sada ubijeno preko 1500 djece u Gazi! Da, preko 1500 djece! Moja škola broji oko 540 učenika, sad zamislite da učenike tri ovakve škole izvedete, streljate i bacite tijela na gomilu!
Međutim, koliko ima onih, koji na svojim profilima NEĆE da objave bilo šta vezano za masovna ubijanja djece i civila (do sada preko 4000 ubijenih). Neće da osude, nece rahmeta da predaju! Zašto? Jel to neki stid, sramota vas, strah vas nekoga, strah, da vam nece neko zamjeriti od prijatelja, kolega sa posla?
A kada su se desila ubistva ucenika u Srbiji, to su bili takvi statusi (sto je normalno i ljudski), insan bi pomislio ti ljudi plaču dan i noć od tuge. Znam neke koji emotivnije objave status ako neko psa lutalicu ubije, ili tako snažno brani stranackog šefa ako ga je neko napao i sl., ali sada ne spominju niti osuđuju ubijanja djece. A inace, puna im usta o pravima djece, žena, radnika, oni su vam protiv nacionalne i vjerske mrznje, oni su za demokratiju, bla, bla, jesu, ali kad su nemuslimani i drugi u pitanju.
Neka mi zamjeri ko hoce, dobro ja nas poznajem, razlog je jedan: zato sto su to muslimanska djeca i bojite se da vam ne bi ko zamjerio i proglasio vas radikalom!

Saudin Cokoja