Bild: Bayern potjerao zvijezdu koja podržava Palestinu

BAYERNOV nogometaš Noussair Mazraoui (25) na udaru je njemačke javnosti jer je javno podržao Palestinu. On je na društvenim mrežama objavio propalestinski post uz citat Kurana: “I nemojte misliti da Allah ne obraća pažnju na ono što rade oni koji čine nepravdu. On ih samo zadržava do dana kada će im se oči smrznuti u strahu.”

Nije bio jutros na treningu Bayerna
Bild piše da je Marokanac propustio jutrošnji trening Bayerna te da bi ga njemački klub mogao suspendirati. Mazraoui i čelnici Bayerna jučer su porazgovarali i sada se čeka službena potvrda. Bild piše kako to znači da će Marokanac u siječnju napustiti klub. U Bayern je stigao prije godinu dana po isteku ugovora s Ajaxom, a ugovor s Nijemcima mu traje još tri godine.

Krvavi sukobi
Podsjetimo, danima već traje krvavi sukob Izraela i Palestine koji je odnio više tisuća života, a svjedočili smo i nezapamćenim zločinima. Cijeli svijet prati što se događa u Pojasu Gaze, na koji Izrael planira izvršiti invaziju, tisuće Palestinaca su u smrtnoj opasnosti i tom dijelu svijeta prijeti katastrofa stravičnih razmjera.

Index.hr