UPOZORENJE!!! Kruži priča o ovom čovjeku na Fb i mnogi potvrđuju ovu priču:

Kruži priča o ovom čovjeku na Fb i mnogi potvrđuju ovu priču:
“Poznati prevarant E. iz Bužima, koji vec dugo vremena živi u Blagaju kod Mostara, nakon 2 godine, ponovo je u akciji. Razni su nacini njegove prevare. Predstavljajuci se kao imam mostarske dzamije Abdulaziz, mnogo je žena izvarao obecanjem da ce ih ženiti. Naravno, slao je i lažne fotografije. I baš taj dan kad je trebalo da dodje, da se upoznaju uživo i dogovore oko vjencanja, na putu od Mostara u Jablanici mu se pokvarilo auto a on nije ponio novac, te moli žirtvu da na ime njegovog prijatelja pošalje novac Wu. To su bili iznosi od 500 KM do 1000KM.
Žene uzbudjene šalju novac i ocekuju da on napokon dodje, ali najzad shvate da su izigrane kad više ne mogu naci njegov FB profil. Ponovo je u akciji. Nabavio je lažnu policijsku iskaznicu i žrtvama se predstavlja kao inspektor Sipe, drugima se predstavlja kao radnik humanitarnom udruženja i kad pošalje odluku sa pecatom, da ce žrtva dobiti desetke hiljada donacije, žrtva mora uplatiti preko 1000KM.
Nekim ženama obecavao da ce ih ženiti pricom da je šejh u Bunskoj tekiji i šalje i potvrdu da je Hafiz Kur’ana. I još ima pricu da je teško obolio da ima kancer i treba mu novac za ljecenje. Zbog prevara je u više navrata bio u zatvoru po par mjeseci. Zato molim vas sve možete vidjeti na fotografijama i djelite ovo da što više žena vidi.”

N-UM.com