⭕️ SIHR KOJI UBIJA – Čuvajte sebe i svoje porodice ibadetom i zikrom

Visits: 530 Today: 2

Danas su mi unijeli jednu ženu u ordinaciju. Uzeli su je iz bolnice u kojoj je lezala nekoliko dana, ukočene desne strane tijela sa nesnosnim bolovima. Ljekari nisu znali sta da rade, nije reagirala ni na jednu terapiju. Čim sam joj poceo uciti preko kamere, skvrčila se jos vise od bolova. Preporucio sam njenoj porodici da je dovedu. Došla je sva porodica, njih petoro i prijatelj porodice – vozač. Unijeli su je. Ostali su na prvi pogled bili dobro.
Cim sam poceo uciti, reagirali su redom. Oni su desetak dana prije pronašli krv i grumenje zemlje u postanskom sandučetu. Kada su to bacili, zena je završila u bolnici. Tokom učenja je žena bila van sebe, cupala sebi kosu sa glave i odjecu sa tijela. Povratila je krv, šlajm i zemlju pa dosla sebi, vidno smorena.
Zatim je isto reagiralo jedno odraslo dijete, pa povratilo i doslo sebi. Zatim drugo dijete. Isto desavanje subhanallah. A onda je istu, malo duzu proceduru proslo treće dijete. Svi su odrasli. Nakon haman sahat borbe, svima je bilo lakse iako ih je iscrpilo učenje i reakcije. Zena, koju su unijeli, je sama, nasmijana, napustila ordinaciju.
Lijepi Allah. Čuvajte sebe i svoje porodice ibadetom i zikrom. Allah vas nagradio svakim hajrom! Amin!
Fuad Abdullah Seferagic

n-um