⛔️ ČUVA LI NAŠU DJECU SUPERMAN ILI ALLAH UZVIŠENI?

Visits: 4066 Today: 1

⛔️ ČUVA LI NAŠU DJECU SUPERMAN ILI ALLAH UZVIŠENI?
Ljubav roditelja prema djeci nekad pređe mjeru pa, ne sluteći belaje, roditelji hotimično ili iz neznanja čine zulum sopstvenoj djeci na različite načine.
Jedan način je da djeci kupuju odjeću sa slikama i likovima različitih heroja iz Walt Disneyeve i Hollywoodske fabrike budalaština, bezobrazluka i opsihravanja dječijih mozgova od najranijih dana kao što su Superman i Batman, Spiderman ili različiti likovi životinja poput psa, majmuna, krmeta, miševa, mrtvačkih glava i cijelog krda najrazličitijih hajvana.
Ko želi dobro svome djetetu, navikavaće ga od najmlađih dana na pokrivanje stidnih dijelova tijela i na pristojnu odjeću, učiti ga vjeri i vjerskim vrlinama, istinskim junacima, uzorima iz islamske i bošnjačke povijesti, na koje se može ugledati a ne vucibatinama i trofrtaljkama za koje će kasnije, kada odraste, saznati da ne postoje i da je prevarom vjerovalo i divilo se izmišljenim likovima čineć širk dragome Allahu iz neznanja! Šta će o svojim roditeljima misliti dijete kojeg roditelji ubjeđuju da ga, dok spava, čuva Superman ili Spiderman a ne Allah Uzvišeni, najbolji Zaštitnik?


Fuad Abdullah Seferagic