ŽENA TVRDI: “Prodajem kuću, ali neću Srbima. Dolaze u obzir samo Albanci i Muslimani, evo zašto!”

Foto: Social

Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca u Srbiji isključivo pripadnicima albanske nacionalnosti i muslimanske vjeroispovijesti zaintrigirao je mnoge kako zbog toga kome se isključivo nudi, tako i jer je posebno naglašeno da nikako nije na prodaju – Srbima!?

Na oglasu je kratak opis: “Prodajem kuću 140 metara kvadratnih i 10 ari placa. Plac selo Bela Voda – Kruševac, legalizacija izvršena. Kupci: Šiptari, muslimani, SRBI NE”, navodi se u bizarnom oglasu.

Beogradski “Blic” je kontaktirao osobu koja je postavila oglas, a s druge strane im se javila ženska osoba, autorka oglasa i dala sljedeće objašnjenje:

– Moram da prodam kuću jer treba da vratim dug Sudu u Kruševcu budući da sam se 7,5 godina sudila sa komšijama koji su preko puta moje kuće napravili kamenorezačku radnju koja je pravila strašnu buku. Ja sam ih tada tužila, ali izgubila sam proces. Dugujem 180.000 evra – izjavila je Milenija Nikolić, autorka oglasa.

Blic piše da je na pitanje zašto baš “Šiptarima i muslimanima”, kako je napisala u oglasu, Milenija odgovorila: “Pa eto, malo da se dosele….”

– Za ovaj oglas zna cela Srbija, pa se dosta ljudi javlja. Ima onih koji su ozbiljni, a ima i onih koji zovu samo da se šale sa mnom – dodala je ova žena spomenutom izvoru.

doznajemo.com