ZBOG SULTANA (49) JE PREŠLA NA ISLAM, ONDA JE ON OSTAVIO PREKO INTERNETA

ZBOG SULTANA (49) JE PREŠLA NA ISLAM, ONDA JE ON OSTAVIO PREKO INTERNETA

Glamurozna ruska kraljica ljepote čiji se brak s bivšim kraljem Malezije raspao kada je bila trudna četiri mjeseca, saznala je da se suprug razvodi od nje putem interneta.

Oksana Voevodina, 27, kaže da nije vidjela niti razgovarala sa svojim bivšim suprugom sultanom Muhamedom V, od kada ju je ostavio u decembru.

Pošto sada mnogi sumnjaju u to da je rodila njegovo dijete, ona je spremna da pristane na DNK test za dječaka.

Govoreći za Daily mail, bivša miss Moskve apelovala je direktno na svog otuđenog supruga da počne da bude otac Leonu.

– Imate sina i otac ste. I bez obzira na to šta se dogodilo s našim brakom, želim da moj sin ima oba roditelja. Samo razmisli o svom sinu. – poručila mu je.

Oksana se udala za 49-godišnjeg sultana na tajnoj islamskoj ceremoniji u malezijskoj državi Kelantan 7. juna prošle godine. Njihovo ljetnje vjenčanje praćeno je blistavim prijemom u Moskvi, ali za nekoliko nedjelja brak se raspao.

Kada je otišao u decembru, više se nije vratio. Tako sam saznala za razvod preko interneta. Ne znam šta se tačno dogodilo jer je sve bilo u redu, očekivali smo našu prvu bebu, a čak i sada još uvijek ne razumijem pravi razlog zašto je to uradio. – govori ona.

U rodnoj zemlji sultana njihov brak nije dobro prihvaćen, iako je Oksana prešla na islam. Kada su ruski mediji objavili da je Oksana pet godina prije susreta sa Farisom učestvovala u rijalitiju, stanje se dodatno pogoršalo.

U januaru ove godine sultan je abdicirao od prestola kao 15. kralj u zemlji, postajući prvi monarh u istoriji nacije koji je to učinio. Ali Oksana je negirala da je ona bila razlog njegove misteriozne abdukcije.

Za sada Oksana živi u iznajmljenom stanu u Moskvi i vozi skupi automobil, „svadbeni poklon“ od sultana, dok radi na tome da izdržava sebe i sina.

Kaže da želi da pokrene svoj Jutjub kanal na kojem će govoriti o roditeljstvu.

(Espreso.rs)