U 25 kvadrata stane sve što je potrebno za život: Uz ove trikove i mali stan će izgledati kao prostrani apartman!(VIDEO)

Kada je reč o uređenju malih prostorija, poput garsonjera, potrebno je uložiti malo mašte kako bi u ovakav stan stalo baš sve što je potrebno za život, a da pritom izgleda lepo i prostrano. 

Verovali ili ne uz ove trikove, čak i garsonjera može da izgleda komforno. 

Osnovno pravilo je da zidovi budu okrečeni u svetlije boje, da maksimalno iskoristite svaki ćošak, kao i da upotrebite multifunkcionalan nameštaj. Ovi trikovi će vas sigurno oduševiti.

Pa da krenemo redom:

Trik broj jedan koji će uštedeti dosta prostora je “skriveni” krevet za spavanje

Ako nemate spavaću sobu, a ne želite da žrtvujete udobnost spavanja, ovo rešenje je idealno. Napravite rotitajuću policu koja će preko dana služiti kao dekorativni deo stana, a kada padne mrak rotirajte strane i od police napravite udoban krevet

Takođe, ta istapolica može da posluži i kao trpezarijski sto. Samo spustite jednu dasku i za tren ćete dobiti prostran sto za obrok.

Sto sa podesivim nogarima

Ovo kreativno rešenje vam omogućava da jedan sto koristite i kao deo dnevne sobe, ali i kada vam zatreba, kao radni sto.

foto: printscreen Youtube / Tech Errand

Polica sa radnim stolom

Na prvi pogled obična polica sa fiokama, ali u stvari u njoj se krije stolica radni sto. Odlično rešenje koje šteti dosta prostora.

foto: printscreen youtube / Tech Errand

Uz ove trikove uštedećete sigurno puno prostora, a stan će delovati mnogo prostranije. Defiitivno vredi isprobati ova kreativna rešenja. U video prilogu pogledajte još sjajnih ideja za uređenje malih prostora. Video pogledajte OVDJE.