TEKST ZA SVE ONE KOJI SMATRAJU DA ŽENA NIŠTA NE RADI KAD JE KOD KUĆE. RAZMISLI O OVOME!

Muškarac je došao kući sa posla i pronašao troje svoje djece u dvorištu, još u pidžamama, sva blatnjava, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane su po cijelom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također.
Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je radio na najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama.
U kuhinji sudoper je bio krcat prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na kat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće.
Tražio je ženu sav zabrinut; možda je bolesna ili joj se nešto dogodilo. Iz kupaonice je tekao mali potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz umivaonika, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni cijelom kupaonom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmijala mu se i pitala ga kako mu je bilo na poslu.
Gledajući je u nevjerici pitao ju je: “Šta se ovdje dogodilo danas?”
Ona se opet nasmijala i rekla: “Znaš ono kad svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene i pitaš me- “Od čega si umorna, šta li si to ti radila po cijeli dan?”
E pa danas to nisam radila!” kaže ona i nastavi čitati…

novihorizonti