STRAŠNO, POGLEDAJTE KAKO MU JE STRINA POSTAVILA SIHR

STRINA MU POSTAVILA SIHR

Dugo godina decko imao ruzne snove. Sanjao zmije,tri puta je sanjao kako mu je strina ukopala sihr ispred vrati. Lijececi se kod mr. Ferida Orahovca, receno mu je da to mora otkopati, sto nije ucinio.
Nakon danasnje rukje I otkopanog sihra smo vidjeli da je sihr postavljen na kostima male ukopane bebe.

Hvala Allahu Uzvisenom.

Simptomi sihra bolesti su:

  1. Stalan bol u jednom od udova,
  2. Periodični napadi (živčani grčevi),
  3. Paraliza nekog od dijelova tijela,
  4. Prestanak rada nekog od čula.

Simptomi sihra bolesti su vrlo često isti ili slični kao  i simptomi fizičke bolesti nekog od tjelesnih organa. Da bi se provjerilo da li se radi o bolesti izazvanoj džinnima ili je u pitanju prirodna bolest potrebno je učiti rukju nad oboljelim. Ukoliko se jave reakcije tokom rukje onda se  treba nastaviti liječiti rukjom, a ukoliko se ne jave reakcije onda je kod njega u pitanju bolest tjelesnih organa, i treba se liječiti kod ljekara.

Ovo su, na osnovu iskustva onih koji liječe Kur’anom, najčešće vrste sihra koje pogadjaju ljude, još neke vrste ću naknadno spomenuti u narednim tekstovima, in sha Allah.

Treba napomenuti i to da džinn kad udje u tijelo, zadužen sihrom, u većini situacija ne obavlja samo ono što je od njega zatraženo od strane sihirbaza, već se trudi nanijeti što veću štetu opsihrenom, a nerijetke su situacije kada se džinn, iako poslat sihrom- zaljubi u osobu u kojoj se nalazi.

A Allah najbolje zna.Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima: svjetlo-dunjaluka.com