Stomatologinja: Reklame vam lažu, evo koliko zubne paste zapravo trebate koristiti

Visits: 294 Today: 1

Doktorica K. Sarvendran koja vodi privatnu stomatološku kliniku u Torontu u Kanadi otkrila je na TikToku da je zubnu pastu za odrasle dovoljno staviti u malim količina, otprilike veličinu graška.

Stomatologinja je otkrila kako reklame za zubne paste lažu gledatelje te je pokazala u videu na TikToku koliku količinu bismo trebali koristiti svakodnevno za optimalnu higijenu zubi. 

K. Sarvendran je zubarka koja vodi vlastitu privatnu stomatološku kliniku u Torontu u Kanadi, a na svom TikToku dijeli razne savjete i informativne sadržaje vezane uz higijenu i zdravlje usta.

Nedavno je otkrila koja je količina paste za zube potrebna odrasloj osobi za učinkovito pranje zubi – i to bi vam moglo uštedjeti malo novca.


 

Rekla je kako ne odobrava reklame za zubne paste i količinu paste za zube koju koriste, jer kako ona kaže, količina koja je prikazana u medijima je u potpunosti kriva i pretjerana. 

U svom videozapisu na TikToku pokazala je ispravnu količinu: ‘Ovoliko paste za zube vam pokazuju u reklamama – što uopće nije potrebno’ rekla je stavljajući debeli sloj paste za zube na četkicu.

– Dovoljno vam je staviti malu količinu, veličine graška – nastavila je u videu.

Stomatologinja je tada istisnula malu količinu proizvoda na svoju četkicu za zube, pokazujući značajnu razliku između njezine količine i one koju su ljudi navikli vidjeti u oglasima na TV-u.

Izvor: Raport