ŠTA REĆI NA OVO: DIJETE KRITIKOVALO VEČERU PA GA MAMA OSTAVILA GLADNIM

Večeras sam se ranije vratila s posla i odlučila skuhati večeru te pustiti supruga da odspava (on je inače zadužen za spremanje večere). Napravila sam varivo s govedinom, kao i inače. Začinjeno kako volimo. Moj suprug se probudio i bio sretan zbog iznenađenja. Kćerka je rekla da dobro miriše – napisala je majka.
Porodica je sjela za stol i počeli su jesti.

Suprug mi je dao kompliment, a Evelyn rekla da se ne ljutim, ali da je jelo gorko. Spomenula je da idući put stavim samo pola lovorovog lista – nastavila je majka koja se uvrijedila i naljutila zbog kritike.
Odradila sam 12-satnu smjenu u bolnici, došla doma napraviti večeru i onda me neko uvrijedi. Nisam znala kako reagirati. Bila sam povrijeđena i ljuta, ali ne volim povisivati glas. Rekla sam joj da ne mora jesti ako joj se jelo ne sviđa te da skupi svoj tanjir i ode se otuširati i spavati – dodala je majka, navodi Index.hr.
Djevojčica je to i učinila, ali roditelji su čuli kako jeca u svojoj sobi.

„Moj suprug misli da sam pretjerala, a ja sam samo htjela da naučiti paziti na riječi koje izgovara. Jesam li doista loše reagirala?“ upitala je korisnike Reddita.

Nemoj koristiti hranu kao metodu kažnjavanja“, „Da, loše si reagirala, ne znaš prihvatiti kritiku koju ti je djevojčica uputila na pristojan način. Kaznila si je jer je iskrena“, „Ne daš djetetu mogućnost da ima svoje mišljenje? Naravno da si pogriješila – neki su od mnogobrojnih komentara koji su majku natjerali da se ispriča kćerki.
„Nakon podužeg razgovora sam joj se ispričala i zamolila je za oprost“, javila je naknadno te zahvalila svima što su joj ukazali gdje je pogriješila.