SRAMOTNO. NA MUSLIMANSKIM ŽRTVAMA IZGRAĐUJU SVOJU ‘KARIJERU’. SRAM DA VAS BUDE!

BRUTALNA LAŽ. DOKLE ĆE SE PONIŽAVATI VLASTITI NAROD I VRIJEĐATI TUĐI?
Na izložbi fotografija u Beogradu se pojavljuje ova fotografija na kojoj su ubijeni bijeljinci rahmetli Redžep, supruga mu i svastika (el-Fatiha pred njihove duse), koje su ubili Arkanove zvijeri, ispod koje ćirilicom piše:

– “ubrzo su pale i druge srpske zrtve nevini civili”.

Eto to je ta “istina” o kojoj nase komsije pricaju, ta njihova “ljudskost”. Koliko nisko cijeli sistem moze pasti? Koliko se moze raditi protiv zdravog uma? Koliko dugo ti neko tako blizu moze biti toliko daleko?

Dokle će se ponižavati vlastiti narod i vrijeđati tuđi? Do kud sve ovo vodi generacije poslije nas ce shvatiti, jer mi smo ocigledno preglupi da izabremo vlast koja ce se boriti za nas a ne protiv nas.

AiDa AlMir

Na izložbi fotografija u Beogradu potkrala se greška, koja je objavljena na društvenima mrežama. Na fotografiji koja je navodno snimljena na izložbinalaze se ubijeni Bijeljinci Rahmetli Redžep, njegova supruga i svastika, koje su ubili Arkanovi Srbi.

Ispod ovog teksta ćirilicom piše: – “ubrzo su pale i druge srpske žrtve, nevini civili”.

Na izložbi fotografija u Beogradu se pojavljuje ova fotografija na kojoj su ubijeni Bijeljinci rahmetli Redžep, supruga mu i svastika, koje su ubili Arkanovi srpski teroristi, ispod koje ćirilicom piše:
– “ubrzo su pale i druge srpske žrtve, nevini civili”.

View image on Twitter
Podsetimo na događaj:

U noći poslednjeg dana marta 1992. godine Bijeljince je probudila snažna eksplozija. Bila je to najava za rat u ovom gradu i teror koji će uslijediti narednih dana.

Te noći kroz ulicu do centra grada prošao je Željko Ražnatović Arkan i njegova Srpska dobrovoljačka garda. Bila je to jedna od ulica u kojoj će narednih dana ležati tijela ubijenih žena, dece i muškaraca civila.

Danas se ona zove Ulica Srpske dobrovoljačke garde, a spaja se sa Trgom Draže Mihailovića.

Rahmetli Redžep, Tifa i Ado Šabanović žrtve su krvoloka.

Čuveni fotoreporter Ron Haviv snimio je fotografiju na kojoj se vide Arkanovi “Tigrovi” dok se se iživljavaju nad ubijenim bijeljinskim civilima kod Krpića džamije i bijeljinske bolnice.

Arkanovac, okrenut licem prema fotoaparatu, koji se nalazi odmah do žrtava izvesni je Bokser, dok je onaj koji čizmom udara u glavu mrtvu Tifu Šabanović, najverovatnije Srđan Golubović Maks.

Dva pripadnika Arkanove Srpske dobrovoljačke garde strogih lica patroliraju praznim centrom grada, s automatskim puškama na gotovs, a do njih, pod zidom bijeljinskog Doma omladine, u plitkoj lokvi krvi leže tri leša. Jedno od njih pripada Tifi Šabanović: nesretna žena leži na stomaku, mrtvoga lica zabijenog u mokri pločnik kao u jastuk obgrljen rukama, onako kako ljudi od strepnje i straha beže u san, kako je Espreso.rs ranije pisao.

Inače, Arkanovi tigrovi su u prva četiri dana aprila 1992. godine napravili masakr u Bijeljini.

U martu 1992. u Bijeljini su smenjeni i isterani s posla svi direktori Bošnjaci, kao i svi Bošnjaci koji su bili na nekim važnijim položajima. Naoružana je teritorijalna odbrana, JNA je kamione oružja dovezla u sela, formirani su krizni štabovi u svim mjesnim zajednicama, urađeni su planovi, pripremljeni spiskovi “nepodobnih” i evidencija onih koji su imali dozvole za oružje, i sve je bilo spremno za generalnu probu.

  1. marta 1992. u Bijeljinu je stigla jedinica specijalne policije iz Srbije, sa Željkom Ražnatovićem Arkanom na čelu, koja je dugo bila stacionirana na srbijanskoj strani Drine, blizu Bijeljine, čekajući nalog. Pod njenu komandu odmah su se stavili i opštinska vlast, i policija, i sudstvo, i vojska, i teritorijalna odbrana. Krvava predstava je mogla da počne.

smisaozivota.com