RAMAZAN U PAROVIMA: Kadra posti i klanja

Šta reći, a ne ogriješiti se….

Na ovaj njihov čin reakcije su više no pozitivne. Mnogi ih hvale, ali posebno Izabelu koja je ovim gestom pokazala da voli Kadru, jer poštuje Islam iako i sama nije muslimanka
Elvin Kadrić Kadra učesnik rijalitija Parovi ramazan je dočekao u rijaliti programu Parovi. Ono što je uradio oduševilo je i iznenadilo mnoge gledatelje. Naime, Kadra je odlučio da posti mjesec ramazan te se na sve načine trudi se da ispuni svoje vjerske dužnosti. Dok on posti i klanja, njegova djevojka Izabela mu priprema iftar i trudi se da mu bude moralna podrška.

Na ovaj njihov čin reakcije su više no pozitivne. Mnogi ih hvale, ali posebno Izabelu koja je ovim gestom pokazala da voli Kadru, jer poštuje Islam iako i sama nije muslimanka. Slika ovog divnog ramazanskog prizora osvanula je i na Kadrinom Instagram profilu. Komentari su se nizali i pratioci su imali samo riječi hvale za ovaj par.

-Allah dž.s. mu ukbulio inšallah i zajedno bili vječno. Svaka čast Izabeli.., Dokaz ljubavi i poštovanja, svaka čast.., To je ljubav, šta više reći.., Allah mu dao svako dobro.., Svaka čast Bels što si se potrudila da mu prvi dan ramazana olakša i da mu spremi iftar. Nek ti dragi Bog da svu sreću ovog svijeta- samo su neki od komentara.

expresstabloid.ba