Postoji razni razlozi za razvod: Donosimo vam najbizarnije

Ove slučajeve morate pročitati!

Za magazin Marie Claire jedan je muškarac otkrio kako je njegova bivša bila ovisnica o aplikaciji Snapchat.

To je išlo toliko daleko da je čak na njihovu vjenčanju morala objaviti fotografiju iako su se prethodno dogovorili da neće koristiti nikakve društvene mreže. Među bizarnostima našao se i ovaj slučaj.

Indijac je tjerao svoju ženu da nuždu obavlja u polju jer je odbijao napraviti kupaonicu u kući. Sud je to proglasio oblikom mučenja i omogućio joj razvod. Gayle McCormich ostavila je supruga nakon 22 godine braka jer je doznala kako je njegov plan bio glasati za Trumpa.

Kaže kako se osjećala prevareno, a pojavile su se i neke stvari s kojima se prije nije susrela. Kad smo kod Trumpa, ima još slučajeva! Naime, supruga bivšeg direktora komunikacija u Bijeloj kući muža je ostavila kad je doznala da će raditi za Trumpa.Jedna žena zatražila je rastavu jer je njezin muž previše toga pričao drugima umjesto da razgovara s njom. Prijatelji i rodbina znali su sve njihove probleme, prenosi Marie Claire.

Italijan je tvrdio kako je njegova žena bila opsjednuta vragom – zatražio je razvod kad je zatekao ženu kako ”ležerno levitira”! Dvadesetdevetogodišnjakinja je željela rastavu nakon što joj je suprug rekao kako ga “baš briga za taj crtani film” i pitao je što je to u crtiću toliko dobro.

Jedan je muškarac rekao da je njegova supruga svaki put kad bi pronašla čašu pokraj sudopera bila je na korak bliže selidbi i traženju rastave, ali on toga nije bio svjestan.

Ovaj Gospodin Savršeni predao je papire za rastavu nakon što je njegova supruga na plaži pokazala svoje “pravo” lice, odnosno pojavila se bez šminke.

U članku za Marie Claire jedna je žena rekla da je neprestano slala poruke suprugu, no on joj jednostavno nije odgovarao.

Čak mu je napisala da je u bolnici, no odgovora nije bilo. Jedna sutkinja rastala se od muža jer je njezinu karijeru gledao kao hobi.

Kaže kako je bio jako drag, ali jednostavno nije ozbiljno shvaćao ono čime se ona bavi. cazin.net