OVO JE VRSTA SIHRA KOJI SE PRAVI SAMO MUŠKARCIMA

Ovo je vrsta sihira koji se pravi samo muskarcima. Manifestira se kao bolest spolnog organa, koji izbacuje sjeme prije nego sto to treba. Smatra se da postoji čak 35 varijanata ovog sihira: u prvom slučaju uzrok moze biti djelovanje dzina – arida, u drugom je uzrok djelovanje podmuklih snaga namjerno bačenog sihira, u trećem je djelovanje vlage, u četvrtom – djelovanje ograme, u četvrtom je uzrok na psihičkoj bazi, itd.                                                  U prvom slučaju muskarcu se redovno desava da izbaci sjeme prije nego sto stupi u odnos sa zenom. Muskarac se cijelim bićem uzbudi na samu pomisao da će voditi tjelesnu ljubav sa voljenom zenom i od tog prevelikog uzbuđenja on dozivljava seksualni vrhunac i izbacivanje sjeme nakon čega onemoća i nije u stanju imati odnos. Najveći broj islamskih autora smatra da je u ovom slučaju riječ o negativnom djelovanju zlog dzina, takozvanog – arida!

U drugom slučaju podrazumjevaju se dvije vrste sihira: ako se muskarcu događa isto, ali dok se nalazi u zeni, spolovilo mu nije ukrućeno, već naprotiv – mlohavo i skupljeno (onda je to zbog specifičnog djelovanja sihira koji zenu naprosto krade od muza i svu njenu paznju i ljubav prebacuje na onoga ko je sihir namijenio njenom muzu ili nekom drugom muskarcu, jer se svi pomenuti simptomi javljaju samo ako je sihir naručila muska osoba); a ukoliko se desava da je prilikom ljubavnog odnosa, dok je u zeni, splovilo omlohavilo, ali se nije skupilo, tada je – vjeruje se – taj sihir naručila zenska osoba.

U trećem slučaju desava se sljedeće, čim njegovo spolovilo uđe u zenu, odmah izbacuje sjeme. Ova pojava je vezana za prekomjerno nakupljenu vodu u testisima i mosnjima i ima dva uzroka. Ukoliko se sve to desava muskarcu a da pri tome, ima česći nagon za vođenjem tjelesne ljubqavi, onda je zaista u pitanju vlaga od nahlade, a ako se to desava a muskarac nema nagona ni zelje ni u sedam ili deset dana, onda je u pitanju djelovanje ljubavnog sihira na pomenutog muskarca. Sihir je napravljen uz pomoć ukradenog vesa koji djeluje poput kakvog odasiljača i koji utiče na seksualne mogućnosti, odnosno anomalije koje će muskarca pratiti sve dok se potpuno ne otkloni sihir.

U četvrtoj vrsti riječ je zapravo o djelovanju ograme: muskarac se osjeća dobro, čini mu se da je s njim sve u redu, ima zelju za tjelsnom ljubavlju, spolovilo mu je dovoljno čvrsto i ispunjen je zavidnom zainteresiranosću, samo nije u stanju da kontrolira izbacivanje sjemena, pa mu se desava da nikad ne uspjeva zadovoljiti svoju paretnericu, jer nakon minut ili dva izbaci sjeme i potpuno gubi daljnji interes.

U petoj vrsti sihira spolovilo izbacuje sjeme, ali nikako ne moze postići normalnu čvrstoću. Kod ovog muskarca je u pitanju jedna vrsta psihičke blokade, koja mu sprečava normalno vođenja tjelesne ljubavi. Takav muskarac ima zelju i podrazaj ali, usljed neukrućenosti splovila, nikako ne moze obaviti snosaj. Islamski mistici smatraju da se ovom slučaju moze desiti da je u blokadu mozga upleten i sejtan “marid”, ali pod uslovom da muskarac gubi dar tečnog govora već da počne da muca.                                                                                                                                                   Portal Svjetlo Dunjaluka