OTVORIMO SRCA! EVO NA KOJI NAČIN DA POMOGNEMO HUMIĆIMA DA NE OSTANU NA ULICI

Visits: 427 Today: 4

Teške životne priče iz dana u dan rastužuju srca naših gledatelja. I baš kada pomislimo da smo u emisiji Ispuni mi želju čuli za neku zaista mučnu sudbinu, iznova nas potresu nove priče. Priču o porodici Humić gledali ste u nedjelju, a evo na koji način svi zajedno možemo da im pomognemo!

Porodica Humić sa svoje dvije prekrasne djevojčice i trećim djetetom na putu uspjela je ostvariti svoj san i kupiti kuću. Kao i većina prosječnih bh. porodica, podigli su kredit u banci, radili i vraćali rate

Usljed proglašenja pandemije koronavirusa muž ostaje bez posla i tu počinje rušenje snova, ali i njihovog života. Pošto nisu uplatili nekoliko rata kredita, banka donosi odluku o raskidu ugovora. To znači da porodica s dvoje male djece i trećim koje se uskoro treba roditi mora platiti cijeli iznos kredita s kamatama, što iznosi 60.000 KM, ili napustiti kuću u roku mjesec.

Koliko možemo učiniti za njih?

Možemo li svi uplatiti onoliko koliko možemo i spasiti ih? Ko spasi jednog čovjeka, kao da je spasio cijeli svijet… Možemo li spasiti jednu porodicu i pomoći joj da ne izgubi jedini dom koji ima?

Uplate se vrše direktno na račun banke:

Raiffeisen bank: 1610000000000011

Svrha: Uplata rate kredita Humic Jasmin za Humic Elma

Kontakt: Elma Humić, 062/776-352

Video pogledajte OVDJE.