NEOPISIVA TUGA U TUZLI: “NJEN OSMIJEH MOGAO JE RAZVEDRITI CIJELU UČIONICU”

Visits: 18 Today: 2

Cijela Tuzla obavijena je tugom nakon što je, nakon velike potrage, juče pronađeno tijelo 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle.

Od Adise se potresnim statusom oprostila njena profesorica Dženeta Omerdić, a danas su se oglasili iz Gimnazija “Ismet Mujezinović” koju je Adisa pohađala.

– Veoma nas je rastužila vijest da je naša bivša učenica, Adisa Atiković, tragično preminula. Svijet je izgubio uspješnu studenticu, dobru prijateljicu velikodušnog srca i nekog ko je u svom domu bila voljena kćerka i sestra.

Ljudi zapravo odu tek kad ih zaborave, a Adisu će njeni profesori uvijek pamtiti kao pametnu, osjećajnu i dragu osobu čiji osmijeh je mogao razvedriti cijelu učionicu.

Suosjećamo se u boli i žalosti s Adisinom porodicom i naše misli su njima u ovim teškim vremenima. Zbogom, naša draga učenice Adisa – poručili su iz Gimnazije “Ismet Mujezinović”.

Podsjećamo da je tijelo nesretne djevojke pronađeno juče u njenom vozilu Ford Fiesta, u mjestu Ilinčica.

Nisu pronađeni bilo kakvi tragovi nasilja na mjestu događaja, a iz Tužilaštva TK su kazali da će biti naređena obdukcija kako bi se utvrdili uzroci smrti prenosi crna-hronika