“Moja kći se rugala drugoj učenici zbog odjeće pa sam joj ovako očitao lekciju”

Šokiran otkrićem da mu je kći ismijavala učenicu iz razreda zbog odjeće i šminke, Randy Smalls odlučio je poduzeti odgojne korake. Kako je u mladosti i sam bio žrtva nasilja, otac se sažalio nad curicom kojoj su se rugali tako što ju je odlučio povesti u šoping.

Prije same kupnje, Randy i njegova supruga odlučili su nazvati Ryaninu majku i objasniti joj cijelu situaciju, a ujedno zatražiti i dopuštenje da njenu kćer odvedu u šoping.

Novac prvotno namijenjen za novu odjeću svoje kćeri prenamijenio je za maltretiranu 13-godišnjakinju Ryan Reese. “Kći mi je bila uznemirena, posebno zato što jako voli modu. Stoga je ona išla s nama kako bi Ryan pomogla s izborom nove odjeće”, rekao je otac za Yahoo News.

Dok je njegova kći bila u crkvi, Smalls je Ryan vodio i u kozmetički salon gdje joj je plaćao tretmane dva puta mjesečno cijelu godinu. Nakon što su čuli za ovu lijepu gestu, nekoliko lokalnih salona ponudilo je Ryan besplatne usluge sljedećih nekoliko mjeseci.

Ryanina majka otkrila je da se nakon nedavne smrti oca, djeda i tete njena kći suočila s velikim stresom koji je prouzročio napadaje slične epileptičnima. “Nisam ovo očekivala. Počela sam plakati”, priznala je Ryan, koju je smrt voljenih osoba dovela do stanja duboke depresije.

“Ovo je prvi put da sam vidjela jednog roditelja da zauzima takav stav prema nasilju”, dodala je njena majka.

Smalls je presretan jer je njegova kći naučila važnu životnu lekciju.

“Nisam očekivao da će ovo prerasti u nešto veće, drago mi je da drugi roditelji mogu naučiti nešto iz ovoga. Moja kći je naučila lekciju. Kao roditelji moramo preuzeti odgovornost za ponašanje naše djece”, rekao je zadovoljni otac za ABC, prenosi Megaphone.

News. cazin.net Foto: ilustracija