“Korona party” u Sarajevu okupila brojne poznate ličnosti

Veselo je bilo večeras u Sarajevu u jednom restoranu u kome se među većom grupom Sarajlija nalazio i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac, navodi televizija BN.

Korona i problemi koje je izazvao ovaj virus nisu, kako je objavio BNTV, zasmetali Košarcu da uživa u društvu muzičkih zvijezda Šerifa Konjevića, Halida Bešlića i Semira Cerića Koketa, te Harija Varešanovića.

Na video snimku se vidi kako Košarac uživa u sarajevskoj opuštenoj atmosferi. Jede se i pije, a veselje se širi na sve strane uz živu kafansku svirku i pjesme Konjevića, Bešlića.

Ministar unutrašnih poslova Kantona Sarajevo, Ismir Jusko, rekao je za da je odmah nakon što je vidio vijest o korona-derneku na našem portalu pozvao komesara MUP-a KS Nusreta Selimovića i tražio da policija prekine zabavu.
“Tražio sam od komesara da sve osobe dobiju prekršajne naloge. Ovo što se danas desilo je sramotno, u pitanju su ljudi koji trebaju biti primjer građanima kada je riječ o poštivanju mjera. Ovo je za najveći moguću osudu”, rekao nam je Jusko.

saff.ba