Donosimo recept za vitaminsku bombu koja je prirodna prevencija protiv Covid-19

🌱
😷

– domaći recept: 🛑

☑️ 1 kašika meda
☑️ 1 kašičica limuna
☑️ 1 kašika ulja čurekota

Razmutiti u čašu hladne ili mlake vode 2X do 3X dnevno. Tretman može se koristiti kao lijek, prevencija, ili općenito za snagu i otpornost organizma!

🌼
🍯
🍋

Kako i zašto?

Aktivni sastojak čurekot ulja (crni kim, nigella sativa) TIMOKINON se pokazao izvrstan protiv svih vrsta respiratornih bolesti, uključujući i SARS (Cov-2), raniju mutaciju koronavirus.

Med ima jako antibakterijsko dejstvo, voda ne dozvoljava virusu da se zadrži u disajnim organima te ga tjera u jednjak gdje ga stomačna i limunska kiselina rastvaraju.

💪

 IMUNITET / ‘INSTANT’ SNAGA

Ulje čurekota u svome sastavu sadrži i 100+ minerala, vitamina i hranljivih tvari (Vitamini b1, b2, b6, omega 3, omega 6, željezo, cink, itd) koji mogu da učine pravo ‘čudo’ za imunitet! Limun je prirodni izvor Vitamina C, a o blagotvornim svojstvima meda je i suvišno govoriti…

Šta znači IMUNITET?

Sigurni smo da ste do sada čuli za ljude koji su prebolili Covid-19 a gotovo i nisu osjetili simptome, dok drugi su uz teške muke se oporavili, ili nažalost, preminuli.

Razlika je u većini slučajeva – IMUNITET – ta ‘tanka linija’ između života i smrti – koji ne samo da nam može doslovno spasiti život, nego i uveliko poboljšati kvalitet istog, te da budemo zdravi, energični, odmorni, bolje raspoloženi i otporni na razne bolesti!

Poručite kvalitetno egipatsko ulje čurekota ovdje.

Med od čurekota (5Kg) ovdje.

Videoklip medicinara koji je svoju porodicu izliječio od Covid-19 sa ovim tretmanom:
https://safaproduct.com/covjek-iz-francuske-sam-izlijecio-covid-19-video/

👨
👩
👧
👦
🌱
🗣

‍‍‍ Zaštitite sebe i svoje najmilije – PRIRODOM! ️ DIJELITE DALJE!

—–

“Iz utroba njihovih izlazi piće različitih boja koje je lijek ljudima” – Kur’an (Pčele, 68)

“U sjemenu čurekota nalazi se lijek za sve osim smrti” – hadis (Buhari 5687 i Muslim 2215-88)

Akos